Selfie fotobox egyszerű, intuitív, önkiszolgáló berendezés, mely megkönnyíti önmagunk fotózását. 

Selfie FOTOBOX profi fényképezőgép villanóval, érintőképernyős számítógép és fotónyomda, mely 8 mp alatt nyomtatja ki a kész fotót. Nem hiányozhatnak az effektek, filterek és vicces kiegészítők sem.

Profi fényképezőgép

A Jó képhez nem elég a remek hangulat. Nem hiányozhat a profi fényképezőgép villanóval és kiegészítőkkel. De mi ezen nem spóroltunk.

Érintőképernyős számítógép

A berendezés nemcsak a Selfie fotobox kezelésére szolgál, hanem ennek segítségével nyomtathatod ki a fotókat, elküldheted mailben, vagy megoszthatod a szociális hálón. Újdonság az animált GIF, mellyel kitűnhetsz bárhol.

Nyomda

Legynagyobb büszkeségünk a fotónyomda, gyönyörű színekkel, 8 mp-es nyomtatási idővel!

Referenciánk

Honnan nem hiányozhat?

Selfie FOTOBOX nem hiányozhat egyetleln társadalmi vagy családi eseményről sem.

Legyen az esküvő, szalagavató, születésnapi parti, céges rendezvény - buli bármilyen formában. Selfie fotobox feldobja a hangulatot, s az emlék örökre megmarad.

prilezitosti_bg

Ügyfeleink véleménye

Galéria

Árjegyzék

BASIC

1 óra37 000Ft
Foglald le!korlátlan nyomtatás

STANDARD

3 óra74 000Ft
Foglald le!korlátlan nyomtatás

EXTRA

5 óra110 000Ft
Foglald le!korlátlan nyomtatás

Spéci dolgok

Grafika kérésre

Selfiefotobox nemcsak nyers képet készít, hanem grafikába ülteti a fotókat. A hátteret adhatod te is, de mi is elkészíthetjük a grafikát kívánságod szerint. Logo, nevek,  dátum vagy utalás webre. A lehetöség határtalan.

Személyre szabott kellékek

Helyezd be a grafikába a cég saját vizuális elemeit, melyet az ügyfelek már ismernek és összekötik a céggel. De kérésre mi is biztosítunk vicces kellékeket a hangulat fokozásáért.

Kampány a szociális hálón

Selfie fotobox tökéletes lehetőség aktív megosztók megszerzésére, akik a cég logójával ellátott képeket terjesztik a szociális hálókon. Így bármilyen anyagi befektetés nélkül magasabb értékelést ér el. Így gyorsabban és könnyebben elérhető, hogy a cég iránt emelkedik az érdeklődés a digitális világban is.